slider_competition

CAMPAGNE

AMERICAN PASTRY

© Dawn foods

Dawn introduceert American Pastry

Muffins en American Cookies zijn enorm populair in Europa en ook in België maken deze producten een sterke groei door, met name onder de jongere doelgroep. Dawn speelt hierop in door nieuwe recepturen én nieuw promotiemateriaal te ontwikkelen.

Het is een vaststaand feit dat 70 % van de aankoopbeslissing wordt genomen in de winkel, wellicht is u dat bekend Dit maakt dat afbakken van muffins in de winkel de verkoop zal verhogen én dat u zo een jonge doelgroep binnenhaalt.

Stelt u voor:
Uw klant loopt buiten en ziet een prachtige stoepbordposter die het water in zijn mond doet lopen. Hij komt uw winkel binnen en ziet heerlijk versgebakken muffins en cookies, tentoongesteld op uw toonbank onder een prachtige stolp. Uw winkeldame wijst uw klant nogmaals op de producten en vraagt evt of hij misschien een stukje wilt proeven. Uw klant kan dan toch niet meer weigeren?

Authentic American Bakery

Dawn levert een compleet assortiment ingrediënten specifiek ontwikkeld voor Authentic American Bakery. Wie de authentieke smaak van American Bakery wil proeven, moet zeker kennismaken met de producten van Dawn. Denk hierbij aan de typisch American Crème Cake, Frostings en Icings. Vanzelfsprekend zitten ook ingrediënten voor de bekende specialiteiten als muffins en brownies in dit assortiment.

Ook dit najaar zijn weer nieuwe recepten ontwikkeld!
Zoals u van Dawn gewend bent, wordt het hele assortiment uitgelegd aan de hand van heerlijke recepten en uitgebreide productinformatie bladen. Onze verkoopadviseurs kunnen u alle ins en outs vertellen hierover en zal u binnenkort bezoeken. Al nieuwsgierig? Laat u inspireren door onze recepten >

In Nederland introduceert Dawn Scoop & Bake

Een kant en klaar muffinbeslag in diverse heerlijke smaken

Het is een vaststaand feit dat 70% van de aankoopbeslissing wordt genomen in de winkel.
Maar wist u ook dat een heerlijke geur de aankoopbeslissing positief beïnvloedt?

Dit maakt dat afbakken van muffins in de winkel de verkoop zal verhogen én dat u zo een jonge doelgroep binnenhaalt. Daarom, introduceert Dawn Scoop & Bake. Even ontdooien en dan klaar om af te bakken in de winkel.

Klik hier voor de trainingsfilm, ook uitermate geschikt voor uw winkelpersoneel.